omfjeld-utvikling

  

Eiendom søkes

Vi er alltid på jakt etter gode prosjekter og nye samarbeidspartnere

______________

Skal du selge en god utviklingseiendom, eller ønsker en samarbeidspartner som kan utvikle dine eiendommer? Vi er alltid på utkikk etter gode eiendommer i Østlandsområdet, hovedsakelig utviklingseiendommer for leilighetsbygg eller leiligheter i kombinasjon med næringsbygg. 

 


Samarbeid med grunneier

I tillegg til vanlige tomtekjøp har vi god erfaring i å samarbeide med grunneier. I et slikt samarbeid skjer utvikling av eiendommen gjennom et felleseid utviklingsselskap. Vi tar gjerne på oss ansvaret som prosjektleder for selskapet, mens begge parter er representert i utbyggingsselskapets styre. Vi er en effektiv og tilpasningsdyktig samarbeidspartner, og samarbeider både med andre store profesjonelle utbyggere og mindre lokale aktører.


 

Bred kompetanse
gir gode prosjekter

______________

Sammen med vår søster – entreprenørselskapet Ø.M. Fjeld AS – samt deres datterselskaper Asker Entreprenør AS, Evensen & Evensen AS og Wito AS, dekker vi hele verdikjeden fra tomtekjøp og regulering til ferdig bygg. I motsetning til andre eiendomsutviklingsselskaper kan vi med hele ØMF-konsernet i ryggen tilføre både solid byggherrekompetanse og solid entreprenørkompetanse i alle våre prosjekter. Sånt blir det gode prosjekter av. 

Har du en eiendom du vil selge, eller ønsker hjelp til å utvikle? Ta kontakt med Kjetil Kronborg for en uforpliktende eiendomsprat.

Kjetil Kronborg

Kjetil Kronborg

Prosjektsjef

Vurderer du salg av eiendom, eller trenger en partner i utvikling?