omfjeld-utvikling

Om prosjektet

Sentrumsleiligheter med gode solforhold og utsikt

Er det på tide å realisere boligdrømmen? Kvartal 17 blir et godt sted å bo for alle aldersgrupper. Boligene passer for både de aktive, for livsnytere, barnefamilier, og for voksne der barna har flyttet hjemmeifra.

Leilighetene er tegnet av det lokale arkitektkontoret RAM arkitektur og er bygget av den kjente lokale entreprenøren Evensen & Evensen.

Høy standard, gode kollektivforbindelser

Det gir en helt egen følelse å bo i et nytt og moderne hjem. Alt er nytt og alt fungerer, og du slipper å tenke på oppussing og vedlikehold i årene fremover. Leilighetene leveres med høy standard i tråd med dagens byggeforskrifter. I ditt nye hjem får du blant annet vannbåren gulvvarme, balkong eller terrasse, og heis fra garasjekjeller til alle leilighetsplan.

Med gangavstand til Lillehammer sentrum, gode kollektivforbindelser, nærbutikk rett rundt hjørnet og flotte turterreng i nærheten ligger alt til rette for en enklere og hyggelig hverdag. Flere av leilighetene får utsikt mot Lågen og Mjøsa. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Gode fellesfunksjoner

I Kvartal 17 finnes det en rekke fellesfunksjoner som gjør at det blir et godt sted for både beboere og besøkende.

Parkering i garasjeanlegg
I kjelleren er det lagt til rette for ca 52 parkeringsplasser samt mulighet for parkering av motorsykkel. Parkeringskjelleren får separat inn- og utkjøring, noe som er med på å gjøre parkeringen mer oversiktlig. Fra parkeringen kan man ta heisen direkte opp til egen inngangsdør.

Lading el-bil
I parkeringskjelleren på Kvartal 17 legges det til rette for lademuligheter for el-bil på samtlige P-plasser.

Gjesteparkering
På vestsiden av bensinstasjonen finnes parkeringsmuligheter for Kvartal 17 sine gjester.

Sykkelparkering
I underetasjen på den gamle bensinstasjonen blir det opparbeidet god plass for sykkelparkering i et lukket anlegg.

Lading av el-sykler
Det vil bli etablert mulighet for lading av el-sykler i forbindelse med sykkelparkeringen.

Felles smørebod
Kvartal 17 leveres med fellesareal for både smøring av ski og mekking av sykkel.

Parkmessige utendørs fellesområder
På vestsiden av prosjektet blir det opparbeidet et fint uterom med mye grønt, benker og arealer for lek. Arealene rundt bensinstasjonen opparbeides med harde flater.

Sosialt «bytorg»
Mellom byggene blir det et sosialt samlingspunkt for beboerne som blir pent opparbeidet. Dette blir et samlingspunkt for beboerne, og bytorget vil ha god solgang.

Flott inngangsparti
Byggenes innganger ligger som innhugg i fasaden, beskyttet mot vær og vind. I kontrast til det grove termofurupanelet i fasaden som er husenes ytterfrakk, inviterer innrammingen av inngangspartiet innenfor, med oljede eikespiler på vegger og i tak. I lobbyen der det er ventesone og postavhenting brukes likeledes spiler i oljet eik som et møbel. I inngangsområdet er det gulvoverflater belagt med flis både ute og inne.»

I tillegg er det en rekke flere fordeler knyttet til kjøp av nybygg.