omfjeld-utvikling

Om prosjektet

Sentrumsleiligheter med sol og utsikt

Her finner man boliger i alle størrelser fra effektive 2-romsleiligheter på 35 m2 til store flotte toppleiligheter med privat takterrasse. Kvartal 17 blir et godt sted å bo for alle aldersgrupper.

Leilighetene er tegnet av det lokale arkitektkontoret RAM arkitektur og skal bygges av den kjente lokale entreprenøren Evensen & Evensen.

Høy standard, gode kollektivforbindelser

Flere av leilighetene får utsikt mot Lågen og Mjøsa. Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme, balkong eller terrasse og heis fra garasjekjeller til alle leilighetsplan.

Med gangavstand til Lillehammer sentrum, gode kollektivforbindelser, nærbutikk rett rundt hjørnet og flotte turterreng i nærheten ligger alt til rette for en enklere og hyggelig hverdag. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Fellesfunksjoner

I Kvartal 17 finnes det en rekke fellesfunksjoner som gjør at det blir et godt sted for beboere og besøkende.

Parkering
I kjelleren er det lagt til rette for ca 52 p-plasser samt mulighet for Mc-parkering. Parkeringskjelleren får separat inn- og utkjøring, noe som er med på å gjøre parkeringen mer oversiktlig. Fra parkeringen kan man ta heisen direkte opp til egen inngangsdør.

El-bil lading
I parkeringskjelleren på kvartal 17 legges det til rette for lademuligheter for el-bil på samtlige P-plasser.

Gjesteparkering
På vestsiden av bensinstasjonen finnes parkeringsmuligheter for kvartal 17 sine gjester.

Sykkelparkering
I underetasjen på den gamle bensinstasjonen blir det opparbeidet god plass for sykkelparkering i et lukket anlegg.

Lading av el-sykler
Det vil bli etablert mulighet for lading av el-sykler i forbindelse med sykkelparkeringen.

Smørebod
Prosjektet leveres med fellesareal for både smøring av ski og mekking av sykkel.

Fellesområder
På vestsiden av prosjektet blir det opparbeidet et fint uterom med mye grønt, benker og arealer for lek. Arealene rundt bensinstasjonen opparbeides med harde flater.

«Bytorg»
Mellom byggene blir det et sosialt samlingspunkt for beboerne som blir pent opparbeidet. Dette blir et samlingspunkt for beboerne, og bytorget vil ha god solgang.

Inngangspartiet
Byggenes innganger ligger som innhugg i fasaden, beskyttet mot vær og vind. I kontrast til det grove termofurupanelen i fasaden som er husenes ytterfrakk, inviterer innrammingen av inngangspartiet innenfor, med oljede eikespiler på vegger og i tak. I lobbyen der det er ventesone og postavhenting brukes likeledes spiler i oljet eik som et møbel. I inngangsområdet er det gulvoverflater belagt med flis både ute og inne.»

I tillegg er det en rekke flere fordeler knyttet til kjøp av nybygg.