omfjeld-utvikling

Bo sentralt og luftig på Skjettentoppen

Gjennomtenkte løsninger og arkitektur

Skjettentoppen har en gjennomtenkt arkitektur der byggene, leilighetene og uteområdene er utviklet med omtanke og respekt for omgivelsene. Det er valgt ut en variert materialbruk i fasadene, der ulike typer tegl er kombinert med treverk for å gi et estetisk og organisk uttrykk. 

Skjettentoppen består av fire bygg som ligger sentralt til i knutepunktet mellom Nordbyveien og Skjettenveien. Prosjektet rommer 64 moderne leiligheter av varierende størrelse som alle har romslige uteplasser. De fleste boligene har også terrasser eller balkonger på begge sider av leiligheten – én som vender ut mot omgivelsene, og én som vender inn mot det felles gårdsrommet.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig. De siste års byggeforskrifter (TEK 17) gir en høy byggestandard. Som eksempel kan det nevnes bedre isolering og balansert ventilasjon med varmegjenvinner, noe som gir lavere energiforbruk enn i eldre boliger. Leilighetene er moderne med god standard, blant annet er det vannbåren varme i gulvene.

I ditt nye hjem kan du ta heisen ned til første etasje for å enkelt handle på en ny og moderne Coop Extra dagligvarebutikk og Apotek1. Eller du kan ta heisen opp til felles takterrasse for å nyte den spektakulære utsikten over Nedre Romerike.

Grønne uteområder med høy standard

Planene for uteområdene er nøye utarbeidet for å gi mest mulig glede og nytte for fremtidige beboere. Mellom byggene vil det bli et felles grønt uterom med variert beplantning, lekeplass, frukthage, benker og spiseplasser. På fremsiden kommer det et koselig bytorg med inngang til dagligvarebutikken og apoteket. På toppen av bygg A, som vender ut mot Skjettenveien, kan alle beboerne glede seg over en flott takterrasse på hele fem hundre kvadratmeter med fantastisk utsikt over hele Nedre Romerike. 

I kjelleren er det et oppvarmet garasjeanlegg med over 70 parkeringsplasser som alle er tilrettelagt for elbil. Her er det også sykkelparkering, sportsboder og tekniske rom, med enkel adgang via heis fra gårdsplassen eller trappeløp fra boligene.