omfjeld-utvikling

Om prosjektet

Skjettentoppen består av fire bygg som ligger sentralt til i knutepunktet mellom Nordbyveien og Skjettenveien. Byggene er utviklet med respekt for omgivelsene, med en gjennomtenkt blanding av ulike typer tegl og trepanel.

Prosjektet rommer 64 leiligheter av varierende størrelse som alle har romslige uteplasser. De fleste har også uteplasser på begge sider av leiligheten – én som vender ut mot omgivelsene. og én som vender inn mot det felles gårdsrommet.

Grønne uteområder, høy standard

Mellom byggene vil det være et felles grønt uterom med lekeplass, frukthage, benker og spiseplasser. Her vil det også være en velutstyrt Coop-forretning med et koselig bytorg på fremsiden. På toppen av bygg A, som vender ut mot Skjettenveien, kan alle beboerne glede seg over en flott takterrasse på hele fem hundre kvadratmeter med fantastisk utsikt over hele Nedre Romerike. 

I kjelleren er det et oppvarmet garasjeanlegg med over 70 parkeringsplasser som alle er tilrettelagt for elbil. Her er det også sykkelparkering, sportsboder og tekniske rom, med enkel adgang via heis fra gårdsplassen eller trappeløp fra boligene.