omfjeld-utvikling

  

Vår filosofi

Trygge bomiljøer er
nøkkelen til et godt liv

______________

Vi vet at trygge bomiljøer er nøkkelen til et godt liv. Og – vi brenner for Østlandet. Kanskje er det fordi vi selv bor her? Våre familier fortjener jo det beste. Det samme gjelder andre nåværende og kommende østlendinger. Å utvikle trygge, gode og grønne nabolag er derfor grobunn i vår boligutvikling.

Særlig dette med grønt er viktig for oss. Hvorfor? Fordi det også er viktig for deg. Å være utendørs kan forebygge helseproblemer og bidra til bedre fysisk og psykisk helse. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på gode utearealer i alle våre prosjekter. Som utvikler har vi et ansvar, men også en god mulighet til å bedre folks liv. Det tar vi på alvor.

 


Vi var selv små en gang

Det startet med et lite enkeltmannsforetak i Kongsvinger i 1948. Alene hadde grunnlegger Øivind Martin Fjeld store ambisjoner. Det har vi fortsatt. Forskjellen er at vi i dag er en del av et stort konsern med hundrevis av boligprosjekter og tusenvis av fornøyde kunder under beltet. Vi vet hvordan folk lever og tenker på Østlandet. Det har 70 års erfaring med arbeid her lært oss.


 

En liten kjerne gagner alle

______________

Selv om vi nå er en del av noe stort, er Ø.M. Fjeld Utvikling fortsatt tro til grunnfilosofien: Vi har en liten kjerne med store ambisjoner. På kontoret på Jessheim er vi kun seks personer. Det gjør noe med effektiviteten, den daglige driften og våre kunderelasjoner. For det skal ikke være nødvendig å bli satt over fem ganger på telefonen for å få svar. For oss er det viktig å være «hands on». Derfor ringer du direkte til rett person dersom du har spørsmål. En liten kjerne gagner alle – oss, våre samarbeidspartnere og boligkjøpere.