omfjeld-utvikling

Ankerløkka Park bygges av Usbl og Ø.M. Fjeld Utvikling

Usbl er et av Norges største boligbyggelag. De har i dag over 117 000 medlemmer og forvalter 1 700 borettslag og sameier over hele Østlandet. Helt siden 1948 har Usbl bygget og forvaltet boliger for sine medlemmer, og vi bygger alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus i skogkanten. De har et langsiktig og bærekraftig perspektiv i alt de gjør, og har alltid fokus på at det skal være godt å bo og leve.

---

Ø.M. Fjeld Utvikling er den lokale eiendomsutvikleren på Østlandet. Vi er en del av det familieeide ØMF-konsernet som har røtter helt tilbake til 1948, da Øivind Martin Fjeld startet et lite entreprenørfirma på Kongsvinger. I dag består ØMF-konsernet av Ø.M. Fjeld Utvikling AS, søsterselskapet Ø.M. Fjeld AS og deres datterselskaper Asker Entreprenør, Evensen & Evensen og Wito AS. Vi vet at trygge bomiljøer er nøkkelen til et godt liv. Og – vi brenner for Østlandet.

Ankerløkka Park forvaltes av Usbl

Leilighetene i Ankerløkka Park forvaltes av Usbl. Det gir deg og alle de andre som bor her trygghet, da vi har en solid erfaring i å ta vare på bygget og de som bor der.

Vi har systemer for overtakelse av nye boliger med blant annet:

  • Reklamasjonsrutiner etter innflytting
  • Vedlikeholds-, HMS- og vaktmestertjenester
  • Rutiner for inndrivelse av felleskostnader ved mislighold
  • Vi sikrer borettslaget mot tap av felleskostnader
  • Kostnader ved eventuelt usolgte boliger i prosjektet blir dekket av oss

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere av våre boligprosjekter